Huwelijksfotograaf

Huwelijksfotograaf Karen Borremans heeft al meer dan 15 jaar ervaring. Ze kent dan ook alle pijnpunten die klanten ervaren met een huwelijksfotograaf.

Daarom heeft Karen samen met Eddy een nieuwe mobiel vriendelijke fotogalerij applicatie ontwikkeld. Hierdoor kan de fotograaf zich meer bezighouden met het nemen van de foto's en zal de kwaliteit veel hoger liggen.

Trouwers moeten geen maanden meer wachten op hun foto’s. We garanderen een levering tussen de 5 en 10 werkdagen.

Het bijbestellen van de foto’s verloopt veel sneller en vlotter via onze applicatie. Men kan onmiddellijk de foto’s online bij bestellen in alle mogelijke formaten en op alle mogelijke materialen, tot grote muurprints.

Leveringstijden Prints:

 • Fotoafdrukken 1-2 werkdagen
 • Vergrotingen groter dan 30x45 2-3 werkdagen
 • Fotoalbums & Canvassen 4 werkdagen
 • Premium fotoalbums 7 werkdagen
 • Moderne wanddecoratie 5-7 werkdagen
huwelijksfotograaf
Huwelijksfotograaf Karen Borremans

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wat kost Een Trouwfotograaf

Afhankelijk van de ervaring en het talent van de huwelijksfotograaf, kan de prijs variëren.

 • Startende Huwelijksfotograaf - €10 - €40
 • Talentvolle Huwelijksfotograaf - €40 - €100
 • Expert Huwelijksfotograaf - €100 - €200
 • Master Guru Huwelijksfotograaf - €200 - €500

Aangezien ons systeem toelaat aan de fotograaf om zich uitsluitend bezig te houden met fotografie kunnen we de kosten hier wat drukken.

Hierdoor is ook de kwaliteit van onze foto's van het hoogste niveau.

Trouwfotograaf
Huwelijksfotograaf

Verschillende Stijlen

Elke huwelijksfotograaf heeft zijn of haar eigen stijl. VowPic gaat samen met u op zoek naar de fotografische stijl die het best bij u past. Vervolgens kiest u de trouwfotograaf wiens stijl exact bij uw huwelijk past.

Hieronder een lijstje met alle stijlen die we in onze fotografen terugvinden:

 • De Traditionele Huwelijksfotograaf
 • De Fotojournalistieke Trouwfotograaf
 • De Commerciële Huwelijksfotograaf

De Traditionele Huwelijksfotograaf

De traditionele trouwfotograaf zal meer kiezen voor geposeerde foto's met de trouwers in het midden. Hij probeert elk beeld te benaderen als een geposeerd portret.

Zelfs de foto's die spontaan lijken zullen meestal geposeerd zijn. Dat betekent niet dat de foto's geforceerd zullen aanvoelen maar dat er wel minder spontane actiefoto's bij zullen zijn.

Traditionele trouwfotografen willen meer de perfecte momenten vastleggen. Ze doen dit met uitstekende opnamen van het huwelijksfeest, families en geplande evenementen.

Een goeie trouwfotograaf zal er voor zorgen dat men zo veel meer tijdloze foto's krijgt.

Hoewel fotografen deze stijl decennialang hebben beoefend, vinden zowel fotografen als klanten dat dit nog steeds de beste manier is om een huwelijk vast te leggen.

huwelijksfotograaf - trouwfotograaf

De Fotojournalistieke Trouwfotograaf

Dit is een trouwfotograaf die een fotojournalist benadert. Deze huwelijksfotograaf wil de gebeurtenissen registreren zonder ze op te stellen. Hij zal natuurlijk de foto's die u specifiek wil ook fotograferen, maar zal meer voor de spontane afbeeldingen kiezen.

Dit wil zeggen dat er meer close-ups, spontane- en gevoelige reacties te zien zullen zijn. Er zal meer aandacht gegeven worden aan de emoties rondom heel het gebeuren.

Deze stijl van fotograferen vergt talent en een serieuze vaardigheid in snel richten en het snel aanpassen van camera instellingen.

De trouwfotojournalistiek is een andere populaire stijl van fotograferen die veel huwelijksfotografen toepassen. De resultaten zijn natuurlijke beelden die een stroom van emoties oproepen.

De Commerciële Huwelijksfotograaf

Deze fotografen maken perfecte foto's van de cake, bloemen en het decor.

Ze worden meestal alleen voor dit doel ingehuurd, aangevuld met een andere trouwfotograaf die dan de traditionele foto's neemt.

Een commerciële trouwfotograaf moet een goed gevoel voor compositie hebben. Hij moet weten welke elementen hij in beeld moet brengen en ook hoe.

Dit type fotograaf is een echte professional en is in staat om beelden van tijdschrift kwaliteit voort te brengen.

 

TOP